Anmälan är bindande
Detta är något jag fått införa efter ett antal sämre erfarenheter!
Anmäl inte om du inte är säker på att komma. 
Du har rätt att ångra dig och avboka 2 veckor efter att din anmälan har bekräftats genom att anmäla skriftligt till mig. Då får du tillbaka hela avgiften förutom en administrativ del. Ångrar du dig senare än de 2 veckorna betalar du hela avgiften för kursen. 
Är kursen påbörjad återbetalas inget, förutom vid sjukdom på dig eller hunden, då betalar du bara för de delar du delatig!

Betalning
Eftersom jag inte hanterar kontanter så betalar du antingen via faktura direkt till mitt bankgiro eller via swish.
När det gäller kurser vill jag att betalningen ska vara mig tillhanda senast vid kursstart, är det privatträning så gäller betalning per tillfälle!

Vaccinationer/Löptik
Jag ser helst att din hund är vaccinerad enligt gällande rutiner och har Du en löptik så är jag tacksam om du meddelar detta så att vi tillsammans kan komma överens om det är lämpligt att vara med på kurs där och då. Det beror ju lite på sammansättningen av övriga ekipage, men Du behöver inte vara orolig att missa tillfällen. Vi ordnar så att du får lika många gånger som övriga deltagare!

Sjukdomar/Skador
Om din hund har någon form av skada/sjukdom som kan påverka vid en friskvårds/styrketräning vill jag att du har OK från veterinär/hundfysiolog att träna. 
Naturligtvis är din hund frisk och kry från sjukdomar som kan drabba andra!


Hundar som deltar i kurs hos mig leker inte och hälsar inte på varandra i anslutning till kursen!
Dels så är det en viss skaderisk och dels så ska vi vara i "kursmode" när vi startar/slutar!

Det är också Du som hundägare som är ansvarig för att Du/Din hund/ Ev medföljande har rätt försäkring ifall olyckan skulle vara framme! Läs om strikt hundägaransvar i rutan bredvid!


 

Strikt ägaransvar!
Läs gärna på följande sida vad du som hundägare har för ansvar! Det är mer än vad du troligtvis tror!

https://sverigeshundforetagare.se/agare/strikt-agareansvar/