Min första hund skaffade jag 1989, det var en goldentik vid namn Penny. En omplaceringshund som jag jobbade med och senare tävlade i bruksspår med.
Efter det har jag i princip haft hund hela tiden och olika raser har passerat i mitt liv. Förutom golden har jag haft labrador, bordercollie/collie, dansk-svensk gårdshund, engelsk cockerspaniel, amerikansk cockerspaniel, några blandraser,wachtel/gråhund och numera tax.
(Till familjen hör också en katt, höns och guldfiskar)

Jag har på olika sätt varit aktiv med alla mina hundar, bruks, lydnad, eftersök och jakt. Har varit instruktör på brukshundsklubben och även i viltspår utan att ha formell kompetens.  

För några år sedan vaknade intresset hos mig att vidareutbilda mig/få formell kompetens och jag började läsa olika kurser. Vad finns att läsa om på fliken Mina utbildningar!

Mitt yrkesliv har jag ägnat åt Järnväg och där gått jobbat med olika saker:
- Utbildare/Lärare
- Examinator
- Förvaltare
- Projektledare m.m

Jag tog jägarexamen 2008, började jaga mer på allvar ca 2010 och ägnar ett antal timmar per år på skjutbanan. Är sedan några år tillbaka utbildad jaktledare och är provledare för jägarexamen och är aktiv inom JRF, Toverumsbanan i Valdemarsvik.. 

Jag har just nu inte några egna jaktmarker, men gästjagar gärna!


 

Laggarängens Otto!
SE VCH SE U(V)CH
Svensk Viltspårschampion 
Svensk Utställningschampion

Minitigers Fernando Filur! 
SE VCH SE U(V)CH
Svensk Viltspårschampion
Svensk Utställningschampion